2021-01-10 07:56:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Laza napra számíthat, ne is tervezzen semmi komolyat

Napi horoszkóp január 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A mai napját úgy tudja alakítani, ahogyan szeretné. A kedvese és a gyermekei sem akadályozzák meg végre abban, hogy a hobbijának élhessen. Amit ma alkot, azzal ráadásul igazán elégedett lehet. Mások is díjazni fogják.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

Igazán felszabadult, és vidám lehet a mai napon. Ma mindenki az ön társaságát keresi. Vonzza az embereket. Ha eddig magányos volt, mától már biztos nem.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ma már nem hitetheti el a környezetével azt, hogy ön a legszerencsétlenebb az egész családban. Ideje, hogy kivegye a részét a teendőkben, és megmutassa, hogy igenis megérdemli a kosztot és kvártélyt, amit kap.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Laza napra számíthat, ne is tervezzen semmi komolyat. A legjobb társaságnak alighanem egy könyvet fog tartani mára. Nosztalgikus hangulatba kerülhet.

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Még a mai napon is dolgozna, annyira a kötelességek rabja lett. Ne tegye! Most semmi sem halaszthatatlan, minden megvárja jövő héten!

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ha nincs túl jó passzban a mai napon, ezért igazán nincs oka a környezetét hibáztatni. Az utóbbi időben bizony nagyobb hajszának volt kitéve, de önön is múlik, hogy mennyit vesz magára...

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Állandóan bizonytalankodik, és ez megnehezíti a társának is azt, hogy végre döntést hozzon. Mivel az közös ügyeiket illeti, önnek is végre határozott állást kellene foglalnia. Ha nem tud, akkor bízza a kedvesére. De akkor ne panaszkodjon!

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sokszor hallgatott már a megérzéseire, és ezt még sohasem bánta meg. Ma is kaphat egy efféle égi sugallatot, miért is ne követné. Ha nem a megszokott úton van kedve járni, arra bizony jó oka lehet. Hogy mi, majd megtudja, ha úgy tesz.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Fordítsa a figyelmét végre a családtagjaira! A munkája megvárja, elvégre ma vasárnap van, nem kellene tevés-vevéssel elmulasztania az időt. Kivéve, ha ön alkotó ember, és éppen megszállta az ihlet.

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha a rossz hangulata állandósult, akkor azon már csak a környezetváltozással tud segíteni. A mai napra egy nagyobb kirándulás lenne a tökéletes program.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Egy nehézség megoldásában kell segítséget kérnie egy barátjától. Lehet, hogy anyagi természetű ez az ügy, de nem feltétlenül pénzügyi segítségre szorul. Lehet, hogy egy jó tanács is megteszi, de azt kérje mindenképpen!

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Jól teszi, ha ma nem megy bele túlságosan egy kibontakozó vitába, hanem a lehető leggyorsabban megpróbálja lezárni azt. Egyben lerázni magáról az önre pakolt lelki terheket is...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: